Deși n-au făcut armata, milioane de bărbați vor să plece pe front în perioada 1-8 Martie

Cu toate că pe Facebook se declară cei mai mari pacifişti, milioane de bărbaţi din toată ţara se pregătesc în secret să plece pe front, înainte ca urgia din 1-8 martie să-i surprindă vulnerabili, în preajma femeilor.

Sub pretextul că strâng bani ca să cumpere un cadou de Mărţişor foarte scump, bărbaţii au dosit bani şi produse alimentare, pe care le vor lua cu ei pe front. Data plecării a fost stabilită la 28 Februarie, orele 19:00, când toţi bărbaţii din România vor pretexta că întârzie pentru că vor să cumpere un buchet de flori imens şi nu găsesc.

În timp ce unii bărbaţi spun că vor pleca pe front în Ucraina, cei mai mulţi declară că e foarte probabil să se retragă în munţi, unde să stea în cabane şi să facă grătare până se mai domoleşte paranoia mărţişorului.

Cei mai norocoşi, care au fost deja la încorporare, s-au prezentat în secret la unităţile militare de unde şi-au luat în primire uniformele şi bocancii, pregătindu-şi şi valiza soldăţească. Ceilalţi au trebuit să dea şpagă pentru a fi primiţi în diverse regimente, iar cei cu coeficientul de inteligenţă extrem de mic urmează să se înroleze la jandarmi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
16 februarie 2015 14:03
Citește mai mult despre: 1 martie 8 martie armata razboi ucraina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult