Deşi nu au auzit că vine sfârşitul lumii, mii de vasluieni s-au refugiat astăzi în cramă

Încă din zorii zilei, mii de locuitori ai judeţului Vaslui s-au baricadat astăzi în pivniţe şi crame, având asupra lor suficiente provizii pentru o şedere de câteva săptămâni, anunţă surse din presa locală. Cu toate acestea, se pare că vasluienii nu au auzit niciodată de zvonurile privind sfârşitul lumii, oamenii de ştiinţă căutând şi acum explicaţii pentru gestul lor.

“E un comportament foarte interesant”, susţine Decebal Popescu, cercetător. “Deşi nu au nici cea mai vagă idee despre profeţiile mayaşe, aceşti oameni s-au hotărât, parcă la unison, să se ascundă chiar în această perioadă în beciurile unde se ţin, de obicei, băuturile alcoolice. Probabil că intuiesc marile transformări care urmează şi au ales cramele pentru că sunt construcţii solide, care rezistă la catastrofe.”

Câţiva oameni de ştiinţă au încercat să ia legătura cu gospodarii vasluieni pentru a desluşi misterul, coborând la rândul lor în crame. „Din păcate, orice formă de comunicare cu ei este imposibilă în acest moment”, declară colegii lor rămaşi la suprafaţă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
21 decembrie 2012 18:12

Alte articole

Vezi mai mult