Destrăbălare și la Olănești! Un pensionar bogat a cumpărat o cutie de Gerovital de 6 kile

Cunoscutul club de dansuri de societate și balneoterapie MOFT din Olănești a fost în această minivacanță gazda unui chef turbat cum numai oameni care au supraviețuit celui de-al Doilea Război Mondial știu să facă. Sâmbătă seara, la miezul nopții, DJ-ul a dezlănțuit „Ciuleandra” iar oamenii din sală au sărit la dans ca la promoție la bormașini.

Un pensionar, amețit de vișinata care curgea în valuri pe mese, a spart recordul și a cumpărat o cutie de Gerovital Au Gigembre, colecția specială, 6 kilograme de unguent și cremă, semnată de însăși Ana Aslan, și a stropit cu ea pe toți invitații. Din boxe a răsunat cu putere Corina Chiriac, Aurelian Daminescu sau Mirabela Dauer.

În ultima noapte de distracție s-au alăturat petrecerii câteva VIP-uri. Maria Dragomiroiu a fost văzută ieșit pe o ușă ce dădea spre baza de tratament braț la braț cu Mihai Tatulici. Cheful s-a bucurat de un real succes mai ales că nu a fost nici un pensionar în afara clubului care să sune la poliție că muzica populară prea tare.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

2 mai 2017 12:34
Citește mai mult despre: Olanesti party pensionari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult