Destrăbălare și la Olănești! Un pensionar bogat a cumpărat o cutie de Gerovital de 6 kile

Cunoscutul club de dansuri de societate și balneoterapie MOFT din Olănești a fost în această minivacanță gazda unui chef turbat cum numai oameni care au supraviețuit celui de-al Doilea Război Mondial știu să facă. Sâmbătă seara, la miezul nopții, DJ-ul a dezlănțuit „Ciuleandra” iar oamenii din sală au sărit la dans ca la promoție la bormașini.

Un pensionar, amețit de vișinata care curgea în valuri pe mese, a spart recordul și a cumpărat o cutie de Gerovital Au Gigembre, colecția specială, 6 kilograme de unguent și cremă, semnată de însăși Ana Aslan, și a stropit cu ea pe toți invitații. Din boxe a răsunat cu putere Corina Chiriac, Aurelian Daminescu sau Mirabela Dauer.

În ultima noapte de distracție s-au alăturat petrecerii câteva VIP-uri. Maria Dragomiroiu a fost văzută ieșit pe o ușă ce dădea spre baza de tratament braț la braț cu Mihai Tatulici. Cheful s-a bucurat de un real succes mai ales că nu a fost nici un pensionar în afara clubului care să sune la poliție că muzica populară prea tare.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

2 mai 2017 12:05
Citește mai mult despre: Olanesti party pensionari

Alte articole

Vezi mai mult