Destresare în vacanţă! Tot mai multe pensiuni pun la dispoziţia turiştilor PET-uri pentru turtit

Veşti bune pentru corporatiştii dornici de un teambuilding la strivit sticle de plastic, dar şi pentru cuplurile tinere care vor să petreacă un week-end romantic turtind PET-uri sidoze de aluminiu în sânul naturii!

Convinşi de campania Eco-Rom Ambalaje, “Reciclare pentru destresare”, tot mai mulţi proprietari de pensiuni de pe Valea Prahovei pun la dispoziţia turiştilor munţii de PET-uri si doze de aluminiu din împrejurimi. “Pe măsură ce musafirii noştri se eliberează de stres turtindu-le, au să înceapă în sfârşit să se vadă din curtea pensiunii şi munţii adevăraţi. Ultima dată i-am admirat acum vreo 20 de ani, când încă nu erau mascaţi de atâtea sticle de plastic, şi erau foarte frumoşi.”, se bucură un întreprinzător din Sinaia, cocoţat pe o movilă de deseuri.

Gestul afaceriştilor din turism are, pe lângă aspectul psihoterapeutic, şi o componentă ecologică. “Spre deosebire de oameni, animalele din pădure nu simt nicio plăcere în a strivi sticle de plastic si doze. Mai degrabă devin morocănoase: ultima dată când m-am întâlnit cu un urs, părea foarte stresat. Cu siguranţă îşi găsise bârlogul plin de deseuri de ambalaje”, spune un om al muntelui.

13 noiembrie 2013 09:11

Alte articole

Vezi mai mult