Detaliul mai puţin ştiut despre Godină. Are un frate mai deştept, care ştie să tacă

Toată lumea a auzit despre Marian Godină, poliţistul cu de pe Facebook, pasionat de animale exotice şi exprimarea părerilor! Cu toate astea, puţini ştiu că acesta are un frate: Gigi Godină, un băiat inteligent, care tace din gură când îl depăşeşte un subiect.

„Semănau foarte mult, dar Gigi era uuun pic mai deştept. Dacă Marian lua nota 6 într-un extemporal, Gigi lua 7. Marian a învăţat să se lege la şireturi la 15 ani, Gigi la 14. Amândurora le merge mintea, nu zic, dar Marian a ajuns poliţist în timp ce Gigi are o meserie şi mai respectabilă, filetează peşte într-o cherhana”, povesteşte Tomiţă M., fost coleg de generală al fraţilor Godină.

„Şi pe facebook se vede diferenţa: Marian are idei despre orice şi a adunat mii de followeri, în timp ce Gigi are 40 de prieteni şi doar dă like la câte o poză cu o pisică din când în când. Mai înţelept, ştii ce zic?”

„Poate în zilele noastre nici nu-i mai deştept. N-ai de unde să ştii, că nu vorbeşte. Oricum, pare mai deştept!”, îşi dă cu părerea Aurel F., vecin.

În stilul său caracteristic, Gigi Godină a refuzat să comenteze.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
20 februarie 2024 17:00
Citește mai mult despre: frati Godina internet

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult