Detectoarele de gaze le fac românilor viaţa un calvar: “Acum, când mănânc mici, trebuie să ies să râgâi afară”

Mii de persoane care şi-au montat detectoarele obligatorii de gaz spun că au făcut cea mai mare greşeală a vieţii lor şi că mai bine rămâneau în ilegalitate! Potrivit acestora, aparatele sunt atât de sensibile încât detectează şi râgâitul de mici, mirosul cel mai des întâlnit în casele românilor.

“Fenomenul e simplu de explicat – râgâiala de mici conţine gaz metan, iar aparatul interpretează acest lucru ca pe un pericol iminent”, spune Decebal Popescu, angajat Distrigaz.

“E groaznic! De câteori râgâi după o porţie mici, drăcia aia din perete începe să piuie, îmi taie gazul, alertează pompierii… Acum a venit vara, pot să ies pe balcon, dar la iarnă ce-o să fac? Doar n-o să mănânc salată”, se plânge Şerban Groza, 49 de ani, inginer electronist.

Copleşite de plângeri, autorităţile le-au recomandat românilor să se spele pe dinţi după fiecare platou cu mici – sau măcar să mestece o gumă -, însă unii cetăţeni spun că “n-au timp de tâmpenii” şi vor da statul în judecată.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
28 aprilie 2017 11:04
Citește mai mult despre: detectoare de gaz mici

Alte articole

Vezi mai mult