Devotament! Un fan a angajat un detectiv ca să afle cum îl chema pe al treilea băiat de la Valahia

Toată lumea știe că în formația Valahia au fost trei membri, doi băieți și o fată. Unul din băieți este Costi Ioniță, dar cum îl cheamă pe celălalt băiat? În timp ce solista formației, Mihai Trăistaru, a îmbrățișat o carieră solo ca model de chiloți și învingător al cheliei, despre al treilea membru nu se știe mai nimic.

De aceea un fan înrăit al formației, care are toate casetele originale, a angajat un detectiv particular pentru a afla mai multe informații despre acest misterios om. „De când s-a desființat formația acest om a dispărut parcă în neant. Și s-a șters și din memoria colectivă, nu știu dacă îl cheamă Bogdan sau Marcel. Problema e că formația asta a apărut inainte de internet și tot ce s-a scris despre ea s-a pierdut prin toalete, printre legume sau la ce mai folosea lumea ziarele pe atunci”, spune Adrian Bucur, fanul numărul 1 al formației Valahia.

Cercetările sunt anevoiase și extrem de costisitoare. Până acum, toate informațiile adunate de detectiv spun că al treilea membru al formației se numește Cosmin Tudoran, un cântăreț care acum s-a deghizat și și-a lăsat barbă, ca Sebastian Ghiță când fugea de poliție.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

15 mai 2017 15:05
Citește mai mult despre: cosmin tudoran valahia

Alte articole

Vezi mai mult