Dezamagire! După 3 zile de test drive, Papa n-a cumpărat Logan-ul

Papa nu a avut doar cuvinte de laudă față de România ci și o serie de nemulțumiri. Cea mai vizibilă a fost cea referitoare la transport, suveranul Pontif declarând că Loganul e ok, dar se mai gândește dacă să îl cumpere sau nu că mai are și alte oferte de la dealeri mai serioși.

„Spațiul interior i s-a părut mulțumitor, mult loc pentru picioare în spate, ținuta de drum cam rigidă, zgomotul interior sesizabil. La schimbările de viteză, mai ales pe varianta diesel, cam smucește. Totodată Sanctitatea Sa a precizat că a cuplul mare la turații mici, nu prea e prietenos cu un prelat de 70 de ani”, a anunțat cardinalul Giuseppe Ventimiglia, responsabilul cu transportul al Papei în România. 

Dealerul care i-a oferit mașina spune că papa a forjat-o, a băgat-o prin toate văgăunile și hârtoapoele. „Am crezut că o folosește doar la oraș, în regim de coloană oficială, dar el a dus-o prin toate țigăniile și satele alea distruse. Normal că mai sare un amortizor, ce mama dracului”, a precizat un reprezentant Dacia Groupe Renault.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

3 iunie 2019 16:11
Citește mai mult despre: Logan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult