Dezamăgire printre români. House of the Dragon nu e cu Bruce Lee

Confuzie după lansarea prequelului la Game of Thrones numit în mod neinspirat House of the Dragon. Publicul românesc spera din tot sufletul că de fapt ar fi vorba de un sequel la celebrul film Enter the Dragon cu Bruce Lee, din anul 1973. Mulți telespectatori au aruncat televizorul pe geam când au văzut că nu apare nici măcar Chuck Norris.

”Am sperat până în ultima secundă că apare Bruce Lee și-i ia pe toți la picioare și la pumni. Sunt complet deziluzionat. Știam că Bruce Lee n-a murit, el de fapt și-a înscenat moartea ca să-și asigure o revenire în forță și ca să scape de Triadele din Hong Kong. Ok, ar avea 80 de ani acum, dar chiar și-așa, tot ar fi putut să snopească câțiva Targaryeni”, spune Virgil Vasile, cinefil.

Alți fani dezamăgiți spun că nivelul kung-fu-ului din primul episod a fost jalnic. ”Aceleași scheme obosite din toate făcăturile astea cu vikingi și cu războinici medievali. Arată-mi frate un luptător cu nunchuk, sau măcar un satâr chinezesc de tocat legume, dacă nu niște toporiști ca în Kung Fu Hustle. Fă-mă dracului să visez, să încep să dau și eu din mâini și din picioare după film, cum făceam când ieșeam de la cinematograf după film în anii `90”, spune la fel de dezamăgit Marian Coltea.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
23 august 2022 19:14
Citește mai mult despre: Bruce Lee House of the Dragon kung fu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult