Dezamăgit că nu găseşte gândaci în iaurt, cum a citit pe internet, un român şi-i pune singur

Încă o victimă a fake news-urilor! Un român a cumpărat câteva zeci de baxuri de iaurt, după ce a citit pe mai multe site-uri că în ele s-ar pune gândaci. Naivul spune că a locuit mai mulți ani în Asia, perioadă în care a descoperit că-i plac foarte mult preparatele culinare care includ și gândaci în ele.

”Erau deja destui idioți pe internet, dar acum e cu unul în plus”, recunoaște cu sinceritate românul păcălit. ”Dacă nu m-a dus capul să citesc eticheta și am pus botul la tâmpenii citite pe internet, așa-mi trebuie! Am scos până și berea din frigider, ca să fac loc pentru iaurturi, iar acum trag ponoasele: beau bere caldă să mănânc iaurturi banale, fără gândaci. Însă nu mă plâng, pentru că mi se pare normal ca prostia să se plătească.”

Dar cum un necaz nu vine niciodată singur, românul urmează să primească în curând vizita unor prieteni asiatici, pe care i-a invitat special ca să deguste iaurturi cu gândaci. ”Sunt atât de disperat încât am dat anunțuri peste tot, că vreau să cumpăr gândaci vii, pe care să îi pun singur în iaurt, că altfel mă fac de rușine când vin amicii din Asia. Că pe ei nu-i pot păcăli cu iaurt simplu, că ei știu exact ce gust au gândacii”, spune ghinionistul.

Articol susținut de Danone.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

2 februarie 2018 11:29
Citește mai mult despre: iaurt

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult