Din cei 5 milioane de români care s-au uitat la a doua ediție ”Românii au talent”, cel puțin 1 milion a fost reprezentat de bărbați care voiau s-o vadă pe Mihaela Rădulescu cum își arată din nou sânii în timp ce se tăvălește prin făină. Numai că, stupoare, asta nu s-a întâmplat: Răduleasca fie n-a făcut-o, fie scena a fost scoasă la montaj, iar bărbații au rămas nesatisfăcuți.

gospodina_faina.jpg Și pentru că starea de insatisfacție era insuportabilă, bărbații au apelat la măsuri extreme: le-au cerut nevestelor să se tăvălească prin făină în fața lor. Asta a generat o mulțime de incidente: multe femei n-au fost de acord și și-au atacat bărbații cu sucitorul, altele au fost tăvălite cu forța prin făină, în timp ce cele mai radicale au chemat soacra în vizită, ca să-i pedepsească pe bărbați.

Totuși, cel mai crunt au suferit bărbații inconștienți care au făcut aluzii la greutatea partenerelor de viață, după modelul Mihaelei Rădulescu. Cu excepția unui singur fericit, care s-a ales cu divorț și a scăpat, restul bărbaților au primit un fel de pedeapsă capitală: spălat vase, haine și podele pe viață, plus interdicția de a mai ieși la bere cu prietenii în următorii cinci ani.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 23.03.2015 17:08 Monden

National Cinematografic