Dezastru evitat! Sala Palatului s-a prăbuşit înaintea premierei “Mamma Mia” cu Loredana Groza

O catastrofă de proporţii era cât pe-aci să aibă loc în Capitală! Potrivit mai multor martori, o bucată consistentă din scena Sălii Palatului s-a prăbuşit chiar înaintea premierei musicalului „Mamma Mia” cu Loredana Groza, care a fost astfel evitat cu succes în ultima clipă, iar nimeni nu a fost rănit.

„Sincer vă spun, dacă nu era structura de rezistenţă învechită şi nu se dărâma scena, nu ştiu ce ne făceam”, spune Achim Miuţă, paznic la Sala Palatului. „‘Mamma Mia’ era pe punctul de a începe, în orice moment putea să bată gongul, oamenii îşi luaseră bilete, îşi lăsau pălăriile la garderobă, era groaznic. Din fericire, am reuşit să evacuăm toţi spectatorii înainte să înceapă muzica. Vreo doi-trei ghinionişti să fi auzit nişte repetiţii, poate, dar s-au ales doar cu o sperietură”

Autorităţile locale anunţă că au demarat deja lucrările de consolidare, începând cu zidirea uşilor îndrăgitei săli de spectacole pentru ca Lori să nu se mai strecoare înăuntru.


Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
29 mai 2018 17:05

Alte articole

Vezi mai mult