Dezastru la proba de mate a Bacului! Elevii n-au știut nici măcar să numere corect banii de șpagă

Spre deosebire de anii precedenți, în acest an se anunță o promovabilitate scăzută până și în rândul elevilor care au dat șpagă ca să promoveze examenul. Dacă până acum cei care dădeau șpagă promovau în proporție de peste 90%, acum abia dacă vor obține diploma de bacalaureat 40% dintre elevii șpăgari.

”Dezastrul s-a profilat mai ales azi, cu ocazia probei de matematică”, ne-a spus, sub protecția anonimatului, un profesor supraveghetor. ”Elevii efectiv n-au fost în stare să numere corect 300 de euro, cât costă o notă de trecere. Au stat și câte 10 minute să numere banii și tot n-au reușit să pună în plic 300 de euro. Mulți au pus în plic 30 de euro, or la banii ăștia n-au nici o șansă de promovare.”

Ba au fost inclusiv cazuri de elevi care nu doar că nu știu să numere, dar sunt și analfabeți. ”În loc de euro, au pus în plicuri lei, leva sau forinți, pentru că efectiv nu știu să citească. Au fost chiar și câțiva idioți care au dat plicuri burdușite cu bonuri de masă, ceva ce efectiv nu îmi pot explica”, spune profesorul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
1 iulie 2015 14:07

Alte articole

Vezi mai mult