Dezbaterea EuropaFM! Moise Guran a discutat cu ascultătorii de unde să-și comande mâncare

Emisiunea „România în Direct” de la EuropaFM de astăzi a pus pe masă o problemă mereu actuală în România mai ales în timpul orelor prânzului. De ne unde luăm mâcare, de la portughezi, de la Mec sau mergi până aici la metrou la niște merdenele și niște covrigi?

Discuția s-a încins în timpul în care o ascultătoare i-a sugerat lui Moise Guran să-și ia o salată, că e totuși post, moment în care moderatorul a izbucnit și a strigat că lui chiar i-e foame și are nevoie de carne, nu frunze. „Trecem prin momente marcate de o puternică emoție, atât spirituală cât mai ales fizică. România nu mai poate accepta soluții de compromis, au trecut totuși 30 de ani”, a cerut Moise Guran.

Radioascultătorii au fost foarte vehemenți în mesaje spunând că astfel de probleme apar pentru că am uitat tradițiile și ne-am transformat într-o societate consumeristă. „A existat o lungă perioadă de timp obiceiul senvișului la birou. Sau caserole. Ce s-a întâmplat, ne e rușine cu faptul că ne tragem din săraci?, a reclamat publicul ascultător.

Scris de Ef
10 decembrie 2019 13:12
Citește mai mult despre: moise guran

Alte articole

Vezi mai mult