Dezinformare! Cheloo n-a fost săltat de mascați pentru canabis, ci pentru că a fumat în birt

Informațiile furnizate de DIICOT în această dimineață în privința reținerii cântărețului Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de scenă Cheloo, nu sunt decât niște dezinformări aberante. Deși procurorii susțin că acesta este suspect într-un dosar de trafic de droguri, acesta a fost săltat pentru mult mai puțin.

Cheloo era într-un birt din Ploiești unde, în ciuda avertismentelor de pe uși și geamuri, a aprins o țigară și a început să pocnească o femeie. Clienții localului au fost vizibil deranjați de gestul lui Cheloo, sunând imediat la poliție și reclamând că aceasta fumează în birt deși acest lucru este interzis. Cheloo a ignorat plângerile, a strigat „muriți, poponarilor!” și a continuat să se laude că trage joint-uri fără filtru în timp ce-i căra bocanci în burtă femeii cu care a venit.

Trupele speciale de mascați ai DIICOT au intervenit urgent și i-au stins țigara cântărețului și au încercat să-l amendeze. Din păcate, acesta a folosit procesul verbal ca să-și aprindă cu el o nouă țigară ceea ce i-a enervat pe mascați care l-au imobilizat, nu înainte de a arunca scrumiera în capul femeii care încă urla la picioarele interpretului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

30 martie 2016 12:03
Citește mai mult despre: cheloo fumat

Alte articole

Vezi mai mult