Gală de mâncat căcat la Antene. Televiziunea lingăilor şi slugilor hoţilor dezinformează încontinuu pe tema jandarmeriţei agresate pe 10 august. Aceasta deja nu mai e paralizată, ci direct moartă  şi i se transmit funeraliile.jandarmerita_ucisa.jpg

Mai mult, după dezinformările cu pistoale furate, acum s-a ajuns deja la 3 tancuri dispărute. Mihai Gâdea întreabă când se vor recupera aceste tancuri, precum şi mortierele sustrase de protestatarii din diaspora, care organizează chiar acum o lovitură de stat militară, milioane de pensii grase fiind în pericol.

“Aceşti criminali trebuie daţi în consemn la frontieră, să nu iasă cu tancurile din ţară. Jandarmii trebuie postaţi la vilele membrilor PSD, pentru că ăştia ne omoară pe toţi”, transmite Gâdea. Aceiaşi antenişti spun că jandarmeriţa avea 18 copii acasă, care sunt acum toţi orfani şi riscă să moară de foame, că nu le dă nimeni mâncare de 4 zile.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 14.08.2018 15:27 Monden

National Cinematografic