Dezvăluire. CTP are p*la prinsă in șliț de la 14 ani!

O teorie controversată, dar extrem de plauzibilă, a fost ”scăpată” publicului de cineva din anturajul lui Cristian Tudor Popescu. Se pare că jurnalistul e așa nervos pentru că are p*la prinsă în șliț de la 14 ani, vârstă de la care a rămas încruntat și furios.

În timpul meciului Anglia-România de la Campionatul Mondial din Mexic, iunie 1970, CTP asculta meciul la radio, cu un aparat cu galenă. În minutul 65 s-a dus la toaletă și când a dat Geoff Hurst gol, tânărul Cristian Tudor Popescu a tresărit și și-a prins p*la în fermoarul blugilor pe care îi primise de ziua în care își făcuse buletinul.

Faptul că are p*la prinsă în șliț explică și faptul că CTP poartă aceeași pereche de pantaloni, și nicidecum pentru că ar fi un om modest. CTP a dezvăluit prietenilor că de la 14 ani a încercat de multe ori să-și scoată p*la din șliț, inclusiv în timpul emisiunilor TV: ”Oamenii cred că mie îmi pasă de sistemul de educație, de pensii, de alegeri, de MCV, de TGV, pe PSG. Vrăjeală. Eu încerc să-mi trag și acum prepuțul dintre dinții metalici ai fermoarului. Ei cred că mă încrunt pentru că îmi pasă că a pierdut Halep?”, a dezvăluit CTP.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
10 iunie 2021 10:28
Citește mai mult despre: CTP nervos șliț

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult