Diavolul, deconspirat! Se ascundea în chelnerul care anunță ”Ultima comandă!”

Incredibil, diavolul se ascundea exact sub nasul nostru și noi habar n-aveam! A fost nevoie de intuiția supraomenească a lui nea Costel pentru ca diavolul să fie în sfârșit deconspirat. ”Al naibii împielițat, se ascundea în chelnerul ăla care vine și te anunță că e ultima comandă. Odios personaj”, a povestit nea Costel.

”Ce-i drept, eu de mulți ani bănuiam că diavolul se ascunde în chelneri”, a adăugat nea Costel. ”Prima dată i-am bănuit pe cei care te anunțau că berea nu e tocmai rece. Apoi pe cei care, sub aparența binevoinței, îți spuneau că au și bere cu lămâie în meniu. Apoi, pe cei aduceau târziu berea. Cumva, am simțit dintotdeauna că diavolul se ascunde în chelneri.”

Nea Costel rămâne însă modest și spune că fără ajutorul berii TNR nu ar fi reușit să-l deconspire pe împielițat. ”Una e să să auzi «Ultima comandă!» când bei o bere oarecare și cu totul altceva să auzi cuvintele astea nenorocite când la o bere TNR. Ce om întreg la cap te poate refuza când mai ceri niște beri TNR? Și-atunci mi-a fost clar că de fapt aveam în față diavolul, nu un chelner”, a povestit simpaticul drojdier.

Scris de Calin
25 februarie 2020 18:02
Citește mai mult despre: bere TNR

Alte articole

Vezi mai mult