Dieta „Jurnalul Naţional”: te angajezi la ei şi în câteva luni slăbeşti până la 20 de kg

Nutriţioniştii sunt în extaz, după ce cercetătorii de la Jurnalul Naţional au brevetat o dietă fenomen, care te poate ajuta să slăbeşti şi 20 de kilograme în câteva luni. Mai mult, spre deosebire de oricare alte diete, cea a Jurnalului Naţional îi ajută să slăbească şi pe membrii familiei, nu doar pe cel care este angajat la ziarul condus de Marius Tucă.

„Este uimitor, nu-mi vine să cred! Dacă mi-ar fi spus cineva acum 3 luni, când m-am angajat la Jurnalul Naţional, că o să slăbesc 15 kilograme, i-aş fi râs în faţa. Acum, însă, nu-mi mai vine să râd. Mai râd doar când mai face un coleg vre glumă şi spune că a intrat salariul de acum 3 luni pe card”, a povestit un angajat Jurnalul Naţional.

Nutriţioniştii avertizează însă că dieta „Jurnalul Naţional” poate afecat iremediabil metabolismul dacă este ţinută o perioadă îndelungată de timp. „Nu forţaţi nota, după 3 luni e indicat să renunţaţi şi să vă găsiţi un loc de muncă unde salariul se plăteşte la timp. Viaţa este mai importantă decât kilogramele”, avertizează aceştia.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
18 aprilie 2013 16:04

Alte articole

Vezi mai mult