Recitat de gătit la Muzeul de Istorie Naturală Antipa, unde Chef Scărlătescu a uimit din nou lumea gastronomiei, pregătind o supă primordială, la bustul gol, cu o piele de animal pe el. Prepararea a durat 6 luni, supa fierbând într-un mediu anaerob, cu 90% azot și descărcări electrice, apoi a fost lovită de un micrometeorit artificial, prinzând viață azi-dimineață la 6:00. Invitații la acest eveniment unic au gustat supa în niște pietre scobite, dar nu tuturor le-a plăcut.chef_scarlatescu_paleo.jpg

”Mi se pare că a exagerat cu paramecii, simțeam flagelurile, era o textură ușor neplăcută să simți cum se plimbă amibele prin gură”, a declarat unul din meseni. Chiar dacă era dietă paleo, toți au băgat cu pâine, că așa e la români.

Scărlătescu,  care ar fi cerut de la o rezervație din Polonia un zimbru pentru acest eveniment, a fost furios că l-au refuzat și, potrivit surselor, ar fi urmărit cu ochi reci și privire fixă superbele animale timp de câteva ore. Totuși, vedeta le-a dat invitaților lovitura de grație, la desert. A servit înghețată din pulpă de mamut dezgropat din Siberia: ”Exact așa ar fi mâncat strămoșii noștri acum 12.000 de ani.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Saturday, 18.01.2020 15:19 Monden

National Cinematografic