Diferenţa între bărbaţi şi femei. Noi ştim deja cu ce ne îmbrăcăm când vom tăia porcul peste 6 luni

N-o să avem niciodată armonie și pace mondială până nu înțelegem că suntem diferiți! Și cât suntem de diferiți. De exemplu, principala diferență între bărbați și femei este că noi, bărbații, știm deja cu ce ne vom îmbrăca când vom tăia porcul peste 6 luni.

„Pentru ignat am ales o ținută lejeră, deux-pieces, blugii ăia de zugrăvit și tricoul cu ProTV pe care l-am câștigat la o tombolă la Florin Călinescu. Voi asorta totul cu un cuțit Fackelman, furat de cumnatu’ anul trecut când a fost promoție la bormașini la mall, la Suceava”, explică Marcel Jean Ghiocel, un ouvrier agricole din Botoșani.

Specialiștii recomandă roșul pentru acest sezon al tăiatului porcului, cu tendințe pământii, calde, în cazul în care porcul evadează prin bătătură și trebuie urmărit. Roșul este bun și pentru că nu se văd pe el petele de vin care va fi vărsat cu ocazia acestui eveniment, vin bun, de țară, care nu iese la spălat.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

13 iulie 2017 11:07
Citește mai mult despre: femei moda porc

Alte articole

Vezi mai mult