Olivia Steer se confruntă cu cea mai mare dilemă a vieţii ei! În urmă cu câteva zile, un grup de cercetători britanici a anunţat că lucrează la un vaccin împotriva homosexualităţii. De atunci, soţia lui Andi Moisescu nu a mai dormit, încercând să-şi dea seama dacă susţine sau nu un asemenea demers.

oliviahomosexualivaccin.jpg
"Homosexualitatea e o conspiraţie a reptilienilor de pe Nibiru ca să reducă populaţia planetei, toată lumea ştie asta! Pe de altă parte, şi vaccinarea e o conspiraţie a masonilor din Big Pharma ca să reducă populaţia planetei. Ceva nu se leagă!", a strigat vedeta, cât pe-aci să scape de pe cap căciula de staniol cu care îşi protejează împotriva atacurilor psihotronice chakrele responsabile de veganism.

După câteva zile de chin, prezentatoarea TV a reuşit să adoarmă cu ajutorul unor biluţe homeopate şi a unui ceai liniştitor de scula-bursucului, însă întrebarea continuă să îi frământe pe fanii acesteia, împărţiţi între lupta contra inoculărilor şi cea împotriva bărbaţilor care se pupă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 17.09.2018 20:20 Monden

National Cinematografic