Dilemă sfâşietoare pentru Olivia Steer! A apărut un vaccin împotriva homosexualităţii

Olivia Steer se confruntă cu cea mai mare dilemă a vieţii ei! În urmă cu câteva zile, un grup de cercetători britanici a anunţat că lucrează la un vaccin împotriva homosexualităţii. De atunci, soţia lui Andi Moisescu nu a mai dormit, încercând să-şi dea seama dacă susţine sau nu un asemenea demers.

„Homosexualitatea e o conspiraţie a reptilienilor de pe Nibiru ca să reducă populaţia planetei, toată lumea ştie asta! Pe de altă parte, şi vaccinarea e o conspiraţie a masonilor din Big Pharma ca să reducă populaţia planetei. Ceva nu se leagă!”, a strigat vedeta, cât pe-aci să scape de pe cap căciula de staniol cu care îşi protejează împotriva atacurilor psihotronice chakrele responsabile de veganism.

După câteva zile de chin, prezentatoarea TV a reuşit să adoarmă cu ajutorul unor biluţe homeopate şi a unui ceai liniştitor de scula-bursucului, însă întrebarea continuă să îi frământe pe fanii acesteia, împărţiţi între lupta contra inoculărilor şi cea împotriva bărbaţilor care se pupă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
17 septembrie 2018 18:09

Alte articole

Vezi mai mult