Îndrăgita publicaţie culturală Dilema Veche are probleme financiare serioase! Acţiunile Dilemei la bursa din Bucureşti au scăzut considerabil după ce lanţul de şaormerii Dristor, cel mai mare client al Dilemei, a anunţat că de mâine va înfăşura şaorma în Observatorul Cultural.

plesu_saormerie_uimire.jpg
"Calitatea articolelor e similară, dar Observatorul foloseşte o reţetă specială de hârtie, care reţine mult mai puţin sos. Dacă Dilema abordează problema sosului, suntem oricând bucuroşi să luăm în calcul o reluare a colaborării", precizează Hakan Kukuruz, director al departamentului Pui în cadrul lanţului Dristor Kebap.

"Trei sferturi din tirajul nostru merge la marile şaormerii - Dristor, Socului, Genin. De acolo încasăm venituri, de acolo mâncăm zilnic. Ruperea contractului cu Dristor ameninţă însăşi existenţa revistei noastre", a recunoscut Andrei Pleşu, oftând în franţuzeşte.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 08.05.2020 10:57 Monden

National Cinematografic