Din cauza burții, 60% din românii de pe plajă nici nu știu dacă poartă sau nu slip

Din păcate, nu se vorbește suficient despre dramele bărbaților cu burtă care merg la plajă, atrag atenția antropologii români. De exemplu, din cauza burții peste 60% dintre românii de pe plajă nici măcar nu știu dacă poartă slip. Ei își aduc aminte că l-ar fi luat, dar cum nu pot să vadă nimic în zona aia, n-au cum să fie siguri.

„E la fel ca atunci când pleci de acasă și pe urmă nu mai știi 100% că ai închis ușa. Ești destul de sigur că ai închis-o, dar nu dincolo de orice dubiu. Exact așa se simt și bărbații cu burtă când vine vorba de slip: nu pot fi niciodată 100% siguri că-l au pe ei“, a atras atenția reputatul antropolog Decebal Popescu.

„Da, ne e foarte greu“, a confirmat un burtos aflat în vacanță la Mamaia. „De fiecare dată când se uită cineva mai atent spre mine am impresia că n-am slipul pe mine. Unii poate se uită doar la burta mea, dar eu nu am de unde să știu. Am dezvoltat un adevărat tic nervos, din 2 în 2 minute mă prefac că mă scarpin în fund, când eu de fapt doar verific dacă am slipul pe mine.“

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
10 iulie 2021 12:00
Citește mai mult despre: burta plaja

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult