Din cauză că sunt urâte, prelucrarea mondenităţilor în Photoshop este extrem de dificilă

În redacţia oricărui tabloid, probabil cea mai importantă persoană este cea care prelucrează imaginile în Photoshop. Fără munca ei, tabloidele ar fi pline de grase şi urâte, astfel că nimeni nu le-ar mai cumpăra.

Numai că, în ultima perioadă, din ce în ce mai mulţi “photoshopişti” de tabloid se plâng de dificultatea muncii lor, pe motiv că mondenităţile noastre sunt extrem de urâte. “De exemplu, Simona Sensual. Să prelucrezi o imagine cu ea, cât să nu-i vină rău cititorului când vede poza în ziar, durează foarte mult. Şi chiar după câteva ore de muncă, ea arată în continuare naşpa. Unele aşa-zise vedete sunt atât de urâte încât nu ai ce să le faci”, se plânge un angajat Click!.

Mai mult, pentru că stau toată ziua cu imaginea vedetelor noastre în faţă, mulţi suferă de insomnii şi au parte de coşmaruri în puţinele ore de somn. “Am stat odată cinci ore să prelucrez o poză cu Oana Zăvoranu, iar apoi o săptămâna am avut coşmaruri cu ea”, spune un alt photoshopist.

“Fără munca lor, ziarul nostru nu se va mai vinde. Nimeni nu vrea să cumpere căcaturi. O să ajungem toţi pe drumuri”, a fost auzit urlând a disperare redactorul-şef de la Click!.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
16 septembrie 2011 15:41

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult