Din cauză căldurii, CTP a ieșit fără bască și a orbit lumea cu reflexia cheliei

Încă o gafă a cunoscutului jurnalist Cristian Tudor Popescu. Acesta a profitat de vremea călduroasă de afară să iasă fără bască pe cap în mijlocul iernii și, din cauza luminii speciale a soarelui din această perioadă, care s-a reflecat în chelia sa, mai multe persoane care circulau liniștite pe trotuar au orbit.

Cu arsuri la retină s-au prezentat 48 de pacienți la spitalul Floreasca, 21 la Spitalul Municipal și încă 20 de cazuri au fost înregistrate la Bagdasar. Un echipaj al forțelor de intervenție rapidă s-a deplasat în zona pieței de unde cumpără Cristian Tudor Popescu castraveți și i-au tras rapid o căciulă pe cap pentru a proteja populația.

„A fost cu adevărat orbitor”, a declarat cu voce tare un martor al evenimentului, care l-a făcut astfel pe Mircea Cărtărescu să sară repede să se bage în seamă, crezând că e vorba de el. Specialiștii au explicat că strălucirea intensă nu a fost cauzată exclusiv din cauza cheliei ci și datorită faptului că CTP este foarte deștept și are atât de multe sclipiri de inteligență încât capul apare tot timpul ca și cum ar suda cineva acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

19 ianuarie 2023 13:10
Citește mai mult despre: chelie CTP

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult