Din cauza corupţiei generalizate, pe ecranele din România au ajuns doar 25 Shades of Grey

Un scandal de proporţie zguduie cinematografele româneşti după ce, săptămâna trecută, doar 25 din cele 50 de Shades of Grey au ajuns la cinefilii din Bucureşti, pentru că restul s-au furat.

În provincie, situaţia e şi mai tristă, la sălile de cinema din oraşe precum Mizil sau Găeşti ajungând doar 2, 3 Shades of Grey, şi alea – în mare parte – defecte.

“Când vine un camion cu 50 Shades of Grey în ţară, toţi îşi iau partea, de la băieţii deştepţi din CNC până la proiecţionişti şi plasatoare! Am un vecin care lucrează la un multiplex din apropiere şi numai ieri l-am văzut aducând vreo 12 Shades of Grey în curte, cu roaba. Cred că vrea să-şi facă gard din ele”, spune Decebal Popescu, masochist din comuna Pantelimon.

“E revoltător! I-am cumpărat nevestei bilet la 50 Shades of Grey, dar s-a întors plângând de la cinema: în loc de 50 dăduseră doar câteva, şi erau Shades of Grey-urile alea pe care nu le-a vrut nimeni, când ăia doar stau de vorbă pe marginea patului şi fumează”, adaugă un alt cinefil. “Sper să facă DNA-ul ceva în acest sens.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
17 februarie 2015 16:45
Citește mai mult despre: 50 shades of grey cinema coruptie film

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult