Din cauza măștii obligatorii, un român și-a agățat propria soție în Centrul Vechi

Nu a trecut mult de când masca a devenit obligatorie în Centrul Vechi din Capitală că deja avem primele victime. Un bărbat ieșit la agățat cu masca pe fața a abordat cu succes o femeie, și ea cu mască, dar doar ca să afle a doua zi de dimineață că și-a agățat propria soție.

Bărbatul a fost trezit de dimineață de cea pe care o agățase, care i-a spus ”Fugi, că imediat vine bărbatu-meu beat acasă!”. El s-a trezit buimac, s-a îmbrăcat repede și a ieșit pe ușă. Și chiar în acel moment a avut o revelație: el tocmai se pregătea să fugă din propria casă. Până la urmă a ales totuși să fugă, că încă nu îi este destul de clar cum ar trebui să abordeze situația cu soția.

Și alți bărbați se plâng din cauză că purtarea măștii a devenit obligatorie în Centrul Vechi. ”De câteva zile a explodat numărul curvelor care umblă seara prin Centrul Vechi, doar că cele mai multe dintre ele sunt știrbe, profită de faptul că trebuie să poarte mască tot timpul”, s-a plâns un bucureștean.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
5 august 2020 05:08

Alte articole

Vezi mai mult