Din cauza modului în care se îmbracă femeile, bărbaţii au impresia că numărul lor s-a triplat

Pentru că afară e cald şi stilul vestimentar al femeilor este perfect adaptat noilor temperaturi, mulţi bărbaţi trăiesc sub impresia că numărul femeilor efectiv a explodat. Vina o poartă, ne explică specialiştii, creşterea alarmantă a numărul de femei care optează pentru fuste scurte şi decoltee generoase.

„Pe timp de iarnă, abia dacă remarcam două-trei femei pe stradă. Acum, de când cu căldura, nu ştiu de ce, dar efectiv privesc zilnic zeci de femei. Chiar nu-mi explic de ce a crescut atât de mult numărul femeilor care merg pe stradă”, povesteşte un tânăr de 26 de ani.

Cel mai mult au de suferit angajatorii, care se plâng că de câteva zile bărbaţii au început să întârzie destul de mult la locul de muncă. „Toţi vin cu aceeaşi explicaţie: că au făcut mult mai mult pe drum. Asta deşi traficul de maşini este neschimbat, iar distanţa de acasă la muncă aceeaşi. Singurii care nu întârzie sunt cei care pleacă de acasă cu 30 de minute mai repede decât o făceau până să dea căldura”, a explicat un director de corporaţie.

Scris de Calin
4 mai 2012 11:05

Alte articole

Vezi mai mult