Incidentele din ultima vreme în care a fost implicat Bebino de la Clanul Sportivilor i-au afectat serios activitatea profesională. Astfel, acesta a anunțat că se retrage din conferința Brand Minds 2020, ce urmează să aibă loc la București în mai.

bebino_brand_minds.jpg

„Îmi cer scuze față de colegii care așteptau mai mult de la mine dar, din cauza unor probleme de natură personală, nu voi putea susține conferința din mai. Sper că Michio și Malcom să mă ierte, promit că mă voi revanșa când ajung la New York”, a explicat Bebino într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Membrul Clanului Sportivilor era o personalitate respectată în cadrul oamenilor pasionați de brand. Cu o medie de 98 acesta domina discuțiile cu colegii care abia de puteau să se laude cu un 50-58, poate cu excepția lui Werner Vogels de la Amazon, care pare mai bine hrănit. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 16.01.2020 15:51 Monden

National Cinematografic