Din cauza temperaturilor scăzute, paparazzi nu mai pot poza gagici topless

Mai mulţi paparazzi riscă să-şi piardă sursa de venit, după ce scăderea temperaturilor din ultimele zile i-a pus în imposibilitatea de a mai poza gagici topless pe plaja din Mamaia. Astfel, ei su trimis către redacţii exclusiv poze cu vedete îmbracate complet, fapt ce a stârnit furia redactorilor şefi.

„Asta e bătaie de joc! Nişte incompetenţi, aia sunteţi! Vedeţi voi vreo ţâţă în pozele astea? Că eu nu vad nici măcar una. Pozele astea sunt neutilizabile, nimeni nu vrea să vadă vedete îmbrăcate. Voi sunteţi nebuni, până şi pe Daniela Crudu aţi pozat-o îmbrăcată gros… O să îngropaţi ziarul dacă nu veniţi cu poze serioase”, a ameninţat un redactor-şef de tabloid.

Interesant este faptul că şi vedetele se plâng de situaţia creată. Ele sunt conştiente de faptul că prezenţa lor în tabloide este legată exclusiv de modul în care se îmbracă, nicidecum de alte calităţi. Ele fac un apel către paparazzi să instaleze camere de filmat la solare, practic singurul loc unde pot să-şi arate sânii sau fundul fără să rişte vreo pneumonie. În ultimă instanţă, ele s-au declarat dispuse chiar să invite paparazzi acasă, să le „surprindă” în timp ce ies de la duş.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
30 august 2010 10:39

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult