Primarul Capitalei e din nou alături de bucureștenii aflați la nevoie. Recent, Gabi Firea a donat spitalului Fundeni, care n-are apă caldă și căldură de câteva zile, un frumos fierbător de apă, cu o capacitate de 2 litri. Gabi Firea speră că acesta să fie de ajutor atât pacienților cât și medicilor.fireafierbatorspital.jpg

”Puteți să sterilizați și instrumentarul cu el, că fierbe bine de tot, l-am folosit și eu o perioadă și am constatat că nu mai am ce face cu el, că mi-am luat unul mai performant. E păcat să-l arunc, așa că îl donez spitalului”, a declarat Gabi Firea.

Ce-i drept, fierbătorul are niște depuneri de calcar, dar Gabi Firea spune că medicii și administratorii spitalului pot să-l repare ușor: ”puneți un pic de oțet în el, haideți, ce dracului, că doar ați făcut chimie organică la facultatea de medicină, nu e mare filozofie”, a spus Firea.

Generozitatea legendară a primarului nu s-a oprit aici. Ea le-a dat pacienților câte un pliculeț de ceai de tei, cunoscut ca fiind un calmant natural: ”Sper să vă ajute să vă liniștiți și să nu mai faceți atâta scandal că nu aveți căldură. Păi ori sunteți bolnavi, ori sunteți protestatari sorosiști infiltrați? Hotărâți-vă odată”, a întrebat retoric Gabi Firea.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Saturday, 07.12.2019 13:03 Monden

National Cinematografic