Din inimă! Gabi Firea a donat un fierbător unui spital care n-are căldură

Primarul Capitalei e din nou alături de bucureștenii aflați la nevoie. Recent, Gabi Firea a donat spitalului Fundeni, care n-are apă caldă și căldură de câteva zile, un frumos fierbător de apă, cu o capacitate de 2 litri. Gabi Firea speră că acesta să fie de ajutor atât pacienților cât și medicilor.

”Puteți să sterilizați și instrumentarul cu el, că fierbe bine de tot, l-am folosit și eu o perioadă și am constatat că nu mai am ce face cu el, că mi-am luat unul mai performant. E păcat să-l arunc, așa că îl donez spitalului”, a declarat Gabi Firea.

Ce-i drept, fierbătorul are niște depuneri de calcar, dar Gabi Firea spune că medicii și administratorii spitalului pot să-l repare ușor: ”puneți un pic de oțet în el, haideți, ce dracului, că doar ați făcut chimie organică la facultatea de medicină, nu e mare filozofie”, a spus Firea.

Generozitatea legendară a primarului nu s-a oprit aici. Ea le-a dat pacienților câte un pliculeț de ceai de tei, cunoscut ca fiind un calmant natural: ”Sper să vă ajute să vă liniștiți și să nu mai faceți atâta scandal că nu aveți căldură. Păi ori sunteți bolnavi, ori sunteți protestatari sorosiști infiltrați? Hotărâți-vă odată”, a întrebat retoric Gabi Firea.

Scris de TNR
7 decembrie 2019 11:03
Citește mai mult despre: Firea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult