Din lac în puţ! Numerele cu animale de la circ, înlocuite cu ceva şi mai tulburător: concerte folk

Circul Globus tinde să devină un loc în care se întâmplă activități și mai deranjante decât înainte! Asta după ce conducerea Globus a decis ca în locul numerelor cu animale, la care s-a renunțat ca urmare a presiunii publice, să fie introduse concerte de muzică folk.

”E mai multă decență într-o maimuță care cântă la banjo în timp ce își arată curul decât într-un Mircea Vintilă sau Doru Stănculescu care cântă la o chitară”, s-a revoltat un fan al numerelor de circ. ”Mi se pare revoltător să mă duc la circ și să mă trezesc că-mi cântă Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi sau Mircea Rusu. Ori, Doamne-ferește!, Victor Socaciu! Unii mai mergem și cu copii acolo, nu se poate așa ceva!”

Directorul circului se apară și spune că toate concertele folk se vor desfășura în cuști speciale, astfel încât folkiștii să nu poată interacționa cu publicul. ”Dacă poți să te uiți la un tigru sau un leu în cușcă, cred că poți tolera și un folkist care cântă într-o cușcă”, crede acesta.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
31 ianuarie 2017 19:01
Citește mai mult despre: circ concert folk

Alte articole

Vezi mai mult