Mihaela Rădulescu și Andreea Marin sunt din nou în război total. Abia ce a avut loc prima ediție a emisiunii ”Uite cine dansează!” de la ProTV, unde prima este prezentatoare și a doua e jurat, că deja animozitatea dintre ele este la cote maxime. O sursă din ProTV spune că Mihaela Rădulescu a făcut o criză de nervi după ce a descoperit că gaura prin care îl urmărea la vestiar pe Cabral, co-prezentatorul emisiunii, a fost astupată de Andreea Marin.

raduleasca_andreea_marin_gaura_vestiar.jpg ”Păi și eu ce fac, stau și mă uit ca proasta la perete?”, a răbufnit Răduleasca când a făcut îngrozitoarea descoperire - după care, de nervi, sexagenara și-a aruncat proteza dentară de podea. ”Practic, ditamai motivul pentru care eu am acceptat să particip alături de Andreea Marin la emisiunea e în spatele acestui zid și eu nu mai am acces la el. E revoltător!”

Zilele Andreea Marin în emisiunea de la ProTV par numărate, mai ales că, prin gestul ei, n-a enervat-o doar pe Mihaela Rădulescu. Ca să acopere gaura din perete, fosta Zână a folosit mistria cu care se machiază Loredana, dar a uitat s-o pună înapoi. ”Loredana e și ea furioasă”, spune sursa din ProTV. ”Rămasă fără mistrie, Lore a trebuit să se machieze cu lopata unui muncitor și machiajul i-a ieșit cu denivelări, lucru care s-a văzut și pe TV.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Tuesday, 07.03.2017 19:46 Monden

National Cinematografic