Din nou la cuțite! Andreea Marin a astupat gaura prin care Răduleasca îl privea la vestiar pe Cabral

Mihaela Rădulescu și Andreea Marin sunt din nou în război total. Abia ce a avut loc prima ediție a emisiunii ”Uite cine dansează!” de la ProTV, unde prima este prezentatoare și a doua e jurat, că deja animozitatea dintre ele este la cote maxime. O sursă din ProTV spune că Mihaela Rădulescu a făcut o criză de nervi după ce a descoperit că gaura prin care îl urmărea la vestiar pe Cabral, co-prezentatorul emisiunii, a fost astupată de Andreea Marin.

”Păi și eu ce fac, stau și mă uit ca proasta la perete?”, a răbufnit Răduleasca când a făcut îngrozitoarea descoperire – după care, de nervi, sexagenara și-a aruncat proteza dentară de podea. ”Practic, ditamai motivul pentru care eu am acceptat să particip alături de Andreea Marin la emisiunea e în spatele acestui zid și eu nu mai am acces la el. E revoltător!”

Zilele Andreea Marin în emisiunea de la ProTV par numărate, mai ales că, prin gestul ei, n-a enervat-o doar pe Mihaela Rădulescu. Ca să acopere gaura din perete, fosta Zână a folosit mistria cu care se machiază Loredana, dar a uitat s-o pună înapoi. ”Loredana e și ea furioasă”, spune sursa din ProTV. ”Rămasă fără mistrie, Lore a trebuit să se machieze cu lopata unui muncitor și machiajul i-a ieșit cu denivelări, lucru care s-a văzut și pe TV.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
7 martie 2017 17:46
Citește mai mult despre: andreea marin cabral Mihaela Radulescu ProTV

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult