Cel mai bun prieten al omului a deprins foarte repede obiceiurile proaste ale colegului său biped. Pentru că nu e nevoie de un intelect ieșit din comun, un câine a reușit să scrie o lucrare științifică și s-a folosit de ea pentru a fi eliberat din azilul de animale unde îl duseseră hingherii. 

caine lucrare licenta.jpg

Intitulată „Mușcatul de cracul pantalonului, tendințe, analize și prognoze”, lucrarea câinelui a fost publicată la editura Aius din Craiova, unde au mai publicat și alți maidanezi români, cum ar fi Dan Diaconescu. Maidanezul Bobiță fusese încarcerat în adăpostul de animale Sector 3 pentru mai multe fapte de înșelăciune, el pretinzând cârnați de la locuitorii din zonă promițându-le în schimb că nu mai latră aiurea noaptea și nu mușcă. 

Avocata lui Bobiță, doamna pensionară Eleonora Marcu din sectorul 3 susține și acum nevinovăția maidanezului, precizând că a fost un abuz din partea oamenilor legii care l-au încarcerat pe nedrept. „Este un câine foarte inteligent, ca dovadă a scris și o carte, și nu mușcă decât pe oamenii răi”, a spus doamna Eleonora. 

Secția de hingheri a DNA a început o anchetă pentru a stabili dacă Bobiță a creat lucrarea de unul singur sau a copiat-o de la un câine mai inteligent decât el. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 15.01.2016 15:07 Monden

National Cinematografic