Din nou maidanezi pe străzi! Un câine a scris o lucrare științifică și a fost eliberat de hingheri

Cel mai bun prieten al omului a deprins foarte repede obiceiurile proaste ale colegului său biped. Pentru că nu e nevoie de un intelect ieșit din comun, un câine a reușit să scrie o lucrare științifică și s-a folosit de ea pentru a fi eliberat din azilul de animale unde îl duseseră hingherii.

Intitulată „Mușcatul de cracul pantalonului, tendințe, analize și prognoze”, lucrarea câinelui a fost publicată la editura Aius din Craiova, unde au mai publicat și alți maidanezi români, cum ar fi Dan Diaconescu. Maidanezul Bobiță fusese încarcerat în adăpostul de animale Sector 3 pentru mai multe fapte de înșelăciune, el pretinzând cârnați de la locuitorii din zonă promițându-le în schimb că nu mai latră aiurea noaptea și nu mușcă.

Avocata lui Bobiță, doamna pensionară Eleonora Marcu din sectorul 3 susține și acum nevinovăția maidanezului, precizând că a fost un abuz din partea oamenilor legii care l-au încarcerat pe nedrept. „Este un câine foarte inteligent, ca dovadă a scris și o carte, și nu mușcă decât pe oamenii răi”, a spus doamna Eleonora.

Secția de hingheri a DNA a început o anchetă pentru a stabili dacă Bobiță a creat lucrarea de unul singur sau a copiat-o de la un câine mai inteligent decât el.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

15 ianuarie 2016 13:07
Citește mai mult despre: carte maidanezi puscarie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult