Din reflex, procurorii au inclus-o pe Udrea şi în dosarul de prostituţie al asistentelor TV

Recenta aglomeraţie de vedete de la DNA, parchete şi secţii de poliţie a dus la unele situaţii aparent ciudate. Astfel, printre asistentele tv audiate în dosarul de prostituţie s-a strecurat şi o apariţie exotică – o blondă cu aspect şi forme ce trădau trecerea peste ea a mai multor ani decât în cazul colegelor de audieri. Iniţial, ziariştii şi mulţimile de gură-cască au crezut că Neti Sandu şi-a schimbat peruca la aniversarea a 75 de ani de activitate sau că Urania a revenit pe micile ecrane cu un nou look.

Totuşi, nimeni nu s-a mirat câtuşi de puţin să constate că era vorba de Elena Udrea, chemată să dea detalii când, cu cât şi cui şi-a vândut trupul, în afară de deja cunoscuţii Traian Băsescu, Dorin Cocoş sau anonimul cocalar Geo Lemandroi. „Noi n-avem treabă cu celelalte dosare, am luat-o pe doamna Udrea în calitate de asistentă tv. O monitorizăm de pe când evolua în show-uri dubioase, în care croşeta sau dădea cu mopul în direct, practici pe care le bănuim a fi o formă nouă de perversiune sexuală. Suntem convinşi că, în ciuda diferenţei de vârstă şi a aparentei lipse a bolilor venerice, are totuşi o strânsă legătură cu celelalte curve din televiziuni”, afirmă anchetatorii.

Elena Udrea se apără, spunând că nu e vorba de prostituţie. Asta pentru că fostul soţ n-o plătea pentru favoruri sexuale, ci „pentru alte chestii, nu intrăm în detalii”, iar de la Traian Băsescu n-a cerut niciodată în schimbul farmecelor bani sau foloase materiale, cel puţin nu imediate. Cât despre Geo Lemandroi, Udrea susţine că nu şi-l mai aminteşte, la câţi cocalari politici şi economici i-au trecut prin pat, atunci când în nici un caz nu se ocupa cu prostituţia.

Scris de Harald
9 februarie 2015 15:02

Alte articole

Vezi mai mult