Dinozaurul de la Etno e nimic. Pe alte posturi apar Tucă și Cristoiu!

Imaginea cu un dinozaur care a dansat hora la matinalul EtnoTV a făcut furori pe internet și printre toți cei care nu se mai uită la televizor de pe vremea când dădea premii și căciuli Florin Călinescu. Oamenii mai experimentați însă, care încă se mai uită la televizor și știu pe ce lume trăiesc, spun că tot timpul sunt dinozauri pe posturi, indiferent de oră sau audiență.

Bunăoară pe AlephNews, post lansat de niciun an, producătorii ademenesc audiența nu cu unul, ci cu doi dinozauri aproape vii și destul de zglobii. Unul este Marius Tucă, care organiza tombole cu mașini de spălat la Antena1 în secolul trecu, la Emisiunea „Milionarii de la Miezul nopții”.

Celălalt este Ion Cristoiu, un dinozaur atât de vechi încât scria și pe vremea regretatului dictator antic Nicolae Ceaușescu. Puțină lume știe dar stația de metrou de la Politehnnică este pavată cu rămășițe din acești dinozauri, solzi pietrificați rămași din Jurassic de la Cristoiu, CTP sau Cornel Nistorescu. Dealtfel, de câțiva ani Cristoiu nu mai poartă vestă pentru că i-au cerut-o biologii de la Antipa înapoi.

4 octombrie 2021 13:33
Citește mai mult despre: cristoiu dinozauri tuca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult