Dinu Patriciu a dat afară 40.000 de cititori de la Adevărul

Criza din mass-media a ajuns şi în curtea din Pipera a trustului de presă Adevărul Holding. Dinu Patriciu şi Peter Imre au dat afară 40 de mii de cititori de la cotidianul Adevărul. Cel puţin aşa susţin ultimele date de audienţă de la BRAT.

Peter Imre a declarat: „Noi nu am putut să dăm afară ziarişti, cum au făcut celelalte publicaţii, pentru că la noi toată lumea a venit pe pile. Inclusiv eu, după cum bine ştiţi. Am stat, ne-am tot gândit pe cine să punem pe liber şi am ajuns la această concluzie. Puteam foarte bine să nu dăm pe nimeni afară, însă dacă toate ziarele au disponibilizat oameni, nu puteam noi să rămânem mai prejos. Ştiţi foarte bine că noi copiem tot ce fac celelalte publicaţii!”

Mai mulţi cititori au pichetat ieri sediul Adevărul, întrerupand pentru două ore citirea ziarului.

„Noi, cititorii Adevărul, nu mai suntem la prima tinereţe. Ce reconvertire să mai facem. Dacă aveam altă vârstă probabil că ne-am fi găsit alt ziar de citit”, a declarat Viorel Dumitru, cititor de la departamentul social al ziarului.

Gurile rele spun că cititorii de la Adevărul nu au fost daţi afară ci, în urma lecturilor cărţilor date ca insert, şi-au dat seama ce ziar de rahat au citit atâta timp.

Scris de Mihai
17 martie 2011 13:03

Alte articole

Vezi mai mult