Dinu Patriciu suferă de o boală chinuitoare: Insertion

Omul de afaceri şi cel mai bogat om din România este grav bolnav. El suferă, în limbaj medical, de Insertion. Este o boală asupra căreia Leonardo di Caprio a încercat să atragă atenţia în filmul cu acelaşi nume. Insertion, nu Leonardo di Caprio. Popular, boala este cunoscută şi ca „a băga chestii-n chestii” şi este foarte uşor depistabilă la copii sau la actorii din filmele porno.

Dinu Patriciu şi-a dat seama de curând de drama prin care trece şi a cerut ajutorul medicilor: „Nu ştiu ce să mai fac. Nu mă gândesc decât la ce inserturi să bag în toate afacerile pe care le am. Spre exemplu, pe lângă plumb, am intenţia să bag şi puţin aur în benzină. Norocoşii pot astfel câştiga bani frumoşi. Apoi, vreau ca magazinele Mic.ro să fie insert în Mac.ro.”

Psihologul Hanibal Dumitrescu este îngrijorat de starea lui Dinu Patriciu: „Aceste săptămâni sunt critice pentru el. Mă bucură că şi-a amintit cum a început boala Insertion la el. Când s-a lansat în afaceri băga ziare între două bancnote.”

La plecarea de la cabinetul lui Hanibal se pare că Dinu Patriciu l-a băgat pe acesta în aia a mă-sii. Nu s-a putut abţine.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Mihai
12 aprilie 2011 12:04

Alte articole

Vezi mai mult