Direcția Copilului răspunde sesizărilor: Mircea Badea a fost ridicat de la domiciliu și dus la un centru specializat

În urma numeroaselor sesizări anonime dar și semnate, venite din partea prezentatorului Mircea Badea, Direcția Copilului București a trimis astăzi la domiciliul acestuia o echipă pentru a cerceta eventualele încălcări ale legii. În urma cercetărilor s-a stabilit că, într-adevăr, copiii din casă sunt maltratați și trebuie preluați în grija statului.

„Chiar și o analiză psihologică sumară poate releva că Mircea are, într-adevăr, o întârziere mintală și are creierul unui copil de 12 ani. Pentru astfel de oameni trebuie asigurată îngrijire specială, afecțiune și atenție iar actualii tutori ai lui Mircea Badea nu au făcut asta. Copilul a fost expus zilnic unui mediu toxic, fiind semnalat în repetate rânduri în preajma domnului Ciuvică sau Gâdea. A fost pus să citească de pe prompter lucruri pe care nu le înțelege și să se scălâmbăie pentru bani”, a spus inspectorul social Steliana Popescu.

După discuția cu minorul s-au descoperit fapte și mai grave. „Acesta ne-a spus că a primit în mod repetat bomboane de la un deținut bătrân căruia-i spunea „Profesorul”. Încă nu ne-a spus exact ce s-a întâmplat după dar ne gândim la ce e mai rău”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
17 februarie 2017 14:02

Alte articole

Vezi mai mult