Directorul de la Circul Globus: ”Un Rareș Bogdan se naște o dată la 100 de ani”

Curg laudele la adresa lui Rareș Bogdan. Actualul director al circului Globus spune despre el că are un talent ieșit din comun și că cineva ca el se naște o dată la 100 de ani, dacă nu chiar mai rar. Lumea circului românesc se poate considera binecuvântată pentru că îl are pe Rareș Bogdan.

”Marele Rareș Bogdan este la un nivel care i-ar permite să țină spectacole cu casa închisă nu doar la noi, la Globus, ci oriunde în lume: la Monte Carlo, New York sau Berlin. Peste tot ar ridica sala în picioare și-ar primi aplauze de minute bune la final, sunt absolut sigur de asta”, spune directorul Circului Globus.

Marele avantaj al lui Rareș Bogdan este că el practic s-a născut pentru lumea circului. ”Totul e natural la el”, îl laudă directorul de la Globus. ”Alții fac repetiți zilnice timp de câteva luni pentru un giumbușluc care lui Rareș îi iese din prima, fără niciun antrenament. Totul la el e natural și e despre lumea circului: fața lui, gesturile lui, vorbele lui, îmbrăcămintea lui, absolut totul. Emană circ prin toți porii.”

Scris de Calin
8 aprilie 2020 15:05
Citește mai mult despre: Rareş Bogdan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult