Discoteca din Venus, obligată de Garda de Mediu să-l ducă pe Gigi Gheorghiu înapoi în pădure

Garda de Mediu Constanţa anunţă sancţiuni dure împotriva discotecii din staţiunea Venus! Potrivit inspectorilor, patronul localului avea, de câţiva ani, un Gigi Gheorghiu sălbatic, pe care îl ţinea în lanţuri şi îl punea să cânte pentru a-şi distra clientela.

În următoarele zile, acesta va trebui să-l elibereze pe Gigi Gheorghiu în pădure, de unde l-a luat, riscând altfel chiar şi o pedeapsă cu închisoarea.

“Aţi auzit bine! Un mândru exemplar de Gigi Gheorghiu era ţinut într-un coteţ improvizat şi folosit pentru distracţie. Uneori, patronul discotecii îl scotea chiar şi pe plajă, în soarele arzător. E o lipsă totală de respect faţă de fauna patriei! Nu mai suntem în secolul 19, când veneau ţiganii prin sat şi cântau ‘Joacă bine, Gigi Gheorghiu, că-ţi dau pâine cu măsline’!”, a declarat, indignat, inspectorul Gărzii de Mediu care a efectuat ancheta.

Ecologişti de pretutindeni s-au oferit să ajute la reintroducerea lui Gigi Gheorghiu în sânul pădurii. “Sperăm să se reobişnuiască cu mediul natural. Deşi e traumatizat şi are urme vizibile de violenţă, Gigi Gheorghiu e foarte robust, e un luptător adevărat. În câteva săptămâni va zburda din nou după zmeură, va putea vâna mistreţi cu ghearele lui puternice şi va redeveni regele codrului!”, a adăugat un zoolog.

Scris de Vasile
5 august 2015 17:56
Citește mai mult despre: Gheorghe Gheorghiu litoral vacanta venus

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult