Discovery anunță emisiunea Dezastre în Lift, cu cele mai grave bășini din istorie

Oamenii cu frică de lift ar face bine să nu se uite la asta! Canalul Discovery anunţă că a început producţia serialului „Dezastre în lift”, o trecere în revistă a celor mai grave accidente digestive care s-au petrecut în lifturi în ultimii 120 de ani, de când lifturile au început să fie etanşe.

Printre altele, vor fi descrise cu lux de amănunte incidente precum flatulenţa Willis din 1961, care a intoxicat 17 corporatişti într-un lift al celebrului Empire State Building, sau gazul emanat în 1988 de comisarul Stepanov în clădirea KGB-ului din Omsk, în urma căreia şi-au pierdut părul din nas patru dizidenţi politici. „Mirosea a sulf, dar datorită ei, URSS-ul a căzut cu cel puţin cinci ani mai devreme”, notează în memoriile sale Igor Krupelnikov, unul dintre supravieţuitori.

Celebrul actor britanic Anthony Hopkins, cap de afiş al noii producţii, spune că se antrenează deja intens, folosind un cocteil de fasole, năut şi varză alcătuit de nutriţionişti de top, pentru reconstituirile „super-realiste” ale băşinilor din lift care au marcat istoria omenirii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
24 mai 2021 12:02
Citește mai mult despre: accidente lift TV

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult