Discriminare pe litoral! Turistele topless au reducere 50% la șezong

Discriminare scandaloasă pe plajele de pe litoralul românesc! În mai multe stațiuni se oferă reducere de 50% la șezlong, dar doar pentru turistele care aleg să stea topless la plajă. Dacă vreuna dintre ele își pune ulterior sutienul e obligată să achite imediat diferența, ba mai primește și interdicție pe plaja respectivă.

Deși în aparență pierd bani, patronii de plaje cu șezlong au foarte mult de câștigat de pe urma acestei măsuri. Imediat ce-au fost atrase trei-patru femei care fac plajă topless, prețurile la șezlong pentru bărbați se dublează. Unii chiar le și triplează, că oricum cererea este mai mare decât numărul de șezlonguri disponibile, au confirmat mai multe surse.

Turistele care fac plajă topless apreciază reducerea, dar se plâng că sunt terorizate de inspectorii primăriei. „Din 10 în 10 minute vine lângă noi un inspector și ne roagă să-i arătăm chitanța de la șezlong, pe motiv că verifică niște plângeri pentru discriminare. Și de regulă e același inspector care vine de 7-8 ori pe zi, de uneori am impresia că altul e motivul pentru care tot vine la șezlongul meu“, s-a plâns o turistă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 iulie 2021 13:00
Citește mai mult despre: discriminare plajă șezlong topless

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult