Disperare de Mărțișor! 15 bărbaţi s-au ascuns după un altar, că acolo n-au voie femeile

Corvoada Mărțișorului îi împinge pe unii bărbați la gesturi disperate. Sătui să cumpere an de an mărțișoare penibile – că de altele nu se găsesc – de pe tot felul de tarabe improvizate, iar apoi să le dăruiască colegelor și persoanelor apropiate, mai mulți bărbați și-au căutat scăparea în spatele unui altar.

Nu mai puțin de 15 bărbați au fost găsiți de un preot pitiți în spatele altarului. Preotul, la rândul lui, se refugiase acolo ca să evite întâlnirea cu un grup de enoriașe care mai mult decât sigur se așteptau să primească un mărțișor din partea lui. ”Parohia mea nu face destui bani ca să-mi permit să cumpăr mărțișoare la toate enoriașele”, s-a scuzat acesta în fața bărbaților.

Preotul le-a spus celor 15 bărbați ascunși că nu e nevoie să mai stea pitiți, pentru că biserica, cel puțin în accepțiunea lui, are datoria să ofere adăpost celor aflați în nevoie. ”Ba chiar vă aștept cu mare drag și de 8 Martie în spatele altarulului, pentru că știu sigur că aveți nevie de un loc sigur și atunci”, le-a transmis preotul celor 15 bărbați, spre vădita lor surprindere.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
1 martie 2019 12:17
Citește mai mult despre: altar barbat Martisor preot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult