Disperare în Strehaia. Sute de cai au fugit din case din cauza petardelor

Dramă greu de descris pentru localnicii din Strehaia. Din cauza petardelor bubuite de revelion sute de cai s-au speriat de zgomot și au fugit din casele în care stăteau. Localnicii spun c-au descoperit casele goale în prima zi a anului, când s-au dus să le ducă nutreț cailor în sufragerie, așa cum fac în fiecare zi.

„Degeaba am vilă pe trei etaje dacă mi-au fugit toți cei șase cai pe care îi țineam înăuntru“, se plânge un localnic din Strehaia. „Stă casa pustie și mi se rupe inima s-o văd așa. Cei care au dat cu petarde sunt niște animale. Sunt atât de disperat încât mai că-mi vine să mă mut eu în casă, deși știu că nu e locul meu acolo, ci al cailor. Dar nici s-o văd goală nu-mi place.“

Localnicii spun că nu pot înțelege cine a dat cu petarde în Strehaia, în condițiile în care toți își țin caii în case. Mai ales că și în alți ani s-a întâmplat la fel și a a durat uneori și trei luni până să-și readucă înapoi în case caii lor mult prea iubiți. Tocmai de aceea, mulți încearcă să-și vândă casele, dacă tot nu mai au cai de ținut în ele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
3 ianuarie 2022 16:34
Citește mai mult despre: cai petarde Strehaia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult